Hotel. Zadzwoń 602 229 306 lub dokonaj rezerwacji na stronieREZERWACJA HOTEL

Catering z Lachówki


Catering Świąteczny

1. Barszcz biały z jajkiem i kiełbasą 250 ml – 6,50 zł

2. Żur wielkanocny z tartym chrzanem i jajkiem – 250 ml – 6,50 zł.

3. Kiełbasa biała pieczona 200g – 7,00 zł.

4. Baleron białoruski w galarecie 80 g – 7,00 zł.

5. Galaretka z kurczaka 100 g – 5,00 zł.

6. Jajko z solą i pieprzem ( ½ jajka) 1,50 zł.

7. Jajko w majonezie (½ jajka) 2,00 zł

8. Jajko garnirowane pastą pieczarkową (½ jajka) 2,80 zł.

9. Jajko garnirowane pastą z szynki (½ jajka) 2,80 zł.

10. Jajko z wędzonym łososiem ( ½ jajka) 2,80 zł.

11. Roladki z łososia na sałacie z sosem greckim 100 g – 7,50 zł.

12. Pasztet wiejski 100 g – 4,50 zł.

13. Pasztet jajeczny 100 g - 5,00 zł.

14. Sałatka jarzynowa 150g – 5,00 zł.

15. Sałatka brokułowa z jajkami 150 g – 5,00 zł.

16. Sałatka jajeczna z pieczarkami 150g – 5,00

17. Babka Wielkanocna 1 szt – 30,00 zł. 8 porcji

Wyroby własne wędzone schab, baleron, boczek, kiełbasa cena 40 zł/kg

Nasze wyroby Galeria